Kunstboeketten | Vaas met kunstbloemen

Opzoek naar een opvallende eyecatcher voor je interieur? Bekijk onze prachtige vazen met kunstbloemen dan eens. De kunstboeketten worden gemaakt door onze stylist. De kunstbloemen zijn gebonden of gestoken, je hoeft deze zelf dus niet meer in model te brengen; alleen maar uitpakken en in de vaas zetten! Breng vandaag nog kleur in je interieur met onze kunstboeketten. Liever een kunstboeket op maat?Klik dan hier

Vazen met kunstbloemen bestel je eenvoudig online bij Chique-Living. Door onze styliste worden de kunstboeketten met veel liefde en passie samengesteld, prachtige grote vazen met kunstbloemen, kleine kunstboeketjes. Gekleurde kunstbloemen of neutrale kunstbloemen. Los of met vaas verkrijgbaar. Deze vazen met nepbloemen geven jarenlang plezier.

 

Ben jij het ook helemaal zat om iedere week je bloemen weg te gooien en weer een nieuwe bos verse bloemen te halen? Dan is het tijd om over te gaan op kunstbloemen. Bij Chique-Living shop je een kant en klaar kunstboeket eenvoudig online. Ook kun je bij ons terecht voor maatwerk kunstboeketten. Heerlijk ieder seizoen afwisselen met een seizoensgebonden kunstboeket, of ga voor een tijdloos kunstboeket met neutrale kleuren.