Kunstboeket Op Maat

Naast ons aanbod kunstboeketten in de webshop maken wij ook maatwerk boeketten voor zowel particulieren als bedrijven. Opzoek naar een kunstboeket welke je niet kan vinden in onze webshop? Of heb jij een vaas staan waar je graag een kunstboeket in zou willen hebben? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

 

Wil je graag je bedrijfspand, winkel of showroom een frisse, vrolijke look geven? Dan ben je bij Chique-Living ook aan het juiste adres. Dit kan met kunstbloemen, maar ook met grote kunstplanten en woondecoratie. Ook denken we graag met je mee voor de styling, wil je een simpele, chique look of out of the box met unieke ideëen en enorme eyecatchers en statement pieces.Lees hier meer over styling voor bedrijven. 

 

Aanvraag kunstboeket

Om je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling te nemen hebben we hier een aantal punten die je mee kan sturen in de mail:

- Heb je een eigen vaas? Zoja, stuur de maten (hoogte, breedte en de breedte van de halsopening) mee en een foto van de vaas.

- Geen eigen vaas en wil je een vaas uit ons assortiment? Stuur dan een link of screenshot van de gewenste vaas mee

- Budget

- Kleuren bloemen

 

Bij het maken van een kunstboeket op maat vragen wij een aanbetaling, de hoogte hiervan ligt aan de wensen. 

Daarnaast zijn wij iedere maandag, woensdag & vrijdag avond om 19:00 live op TikTok, hier kun je ook maatwerk kunstboeketten aanvragen en meteen meekijken hoe dit gemaakt wordt, dit werkt altijd super handig omdat we direct aanpassingen kunnen doen waar nodig.

 

Aanvraag particulieren